Ik wil helpen

Word vrijwilliger

Help ons mensen te helpen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u hiervoor het contact formulier gebruiken.

Word donateur

  1. Wilt u het werk van de Vincentiusvereniging Heerlen financieel ondersteunen dan is dit van harte welkom! U mag uw bijdrage dan overmaken op IBAN rekeningnummer NL44RABO0175241597 o.v.v. Gift. Bij voorbaat heel veel dank! Aangezien we een ANBI status hebben is uw gift mogelijk aftrekbaar van de belastingen. 
  2. Wilt u goederen doneren, mag u contact opnemen via het contactformulier. Hierin mag u aangeven wat u wenst te doneren. Wij kunnen eigentijdse spullen die niet kapot of vuil zijn goed gebruiken. De mensen die wij helpen, hebben vaak weinig te besteden, dit houdt echter niet in dat ze dan maar tevreden moeten zijn met wat ze krijgen en alles moeten aannemen. Hier geldt: wanneer u het zelf niet meer zou willen, omdat het achterhaald, kapot, incompleet of vuil is, dan kunnen wij het ook niet meer gebruiken.
Spullen die kunnen worden gedoneerdSpecificatie
Voedselpakket 
Inboedel Bank: tweezits, driezits
Stoel: eetkamerstoel, gemakkelijke stoel
Tafel
Kleed
Bed: eenpersoons, tweepersoons, twijfelaar, stapelbed 
Matras: 80×200, 90×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200
Bureau
Bureaustoel
Dressoir
Kast
Staande lamp
Hanglamp
Tafellamp
Salontafel 
WitgoedWasmachine
Fornuis
Koelkast
Diepvries
Koel-diepvries
Oven
Magnetron 
KeukengereiBestek
Servies
Theedoeken
Handdoeken 
BadtextielBadmat
Douchegordijn
Handdoeken
Poetsmiddelen 
BeddengoedHoeslaken
Molton
Dekbedovertrek
Dekbed
Kussen
Overgordijnen   
Gordijnrails  
Voor het doneren van kinderspullen (kleding, meubels, matrasjes, speelgoed, etc.) verwijzen wij graag door naar elk kind telt mee. Voor meer informatie kunt u hun site raadplegen: https://elkkindteltmee.nl/

Met veel liefde selecteren wij meubels voor hen die deze goed kunnen gebruiken. Als u dus een aanbod voor onze doelgroep heeft komen wij graag eerst kijken of vragen wij voor een foto van hetgeen u aanbied. Hierna zullen wij overleggen of het iets is dat wij kunnen doorgeven of doorverwijzen. Als u iets te bieden heeft wat buiten de beschreven categorie├źn valt, schroomt u dan niet om het toch aan te bieden zodat wij intern kunnen overleggen of het iets is dat wij alsnog zouden kunnen gebruiken.